Οι μαθητές της Γ΄Τάξης θα προσέρχονται στο γραφείο για την κατάθεση της αίτησης δήλωσης για τις πανελλαδικές 2024, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.:

Να υπενθυμίσουμε ότι:

  1. Η αποκλειστική προθεσμία για την κατάθεση αίτησης – δήλωσης είναι η Παρασκευή 15/12/2024. Μετά από αυτή την ημερομηνία καμία τροποποίηση δεν μπορεί να γίνει στις δηλώσεις.
  2. Παρακαλούμε να ακολουθηθεί αυστηρά το παραπάνω πρόγραμμα, γιατί δεν θα είναι εύκολο από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς να βρεθούν άλλες ώρες για παραλαβή δηλώσεων.
  3. Στις ίδιες ώρες θα πρέπει και οι υποψήφιοι που δεν θα δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις να προσκομίσουν συμπληρωμένη την αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση που έχουν παραλάβει.
  4. Όσοι είναι προφορικά εξεταζόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν μαζί με την αίτηση – δήλωση για τις πανελλαδικές, την/τις αίτηση/αιτήσεις για προφορική εξέταση, που έχουν παραλάβει, καθώς και την πρωτότυπη γνωμάτευση για να φωτοτυπηθεί.
  5. Μέχρι 21/01/2024 θα πρέπει να έχουν φέρει δύο φωτογραφίες τύπου ταυτότητας/διαβατηρίου έγχρωμες ή ασπρόμαυρες για το απολλυτληριό τους και για την έκδοση του δελτίου υποψηφίου (καρτελάκι).

Από admin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *